Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η τραγική ιστορία της Ιωάννας που σκοτώθηκε στην καραμπόλα

Η τραγική ιστορία της Ιωάννας που σκοτώθηκε στην καραμπόλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου έχασε τη ζωή της μόλις στα 28 της χρόνια, στη φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, το βράδυ της Παρασκευής.

Άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τη σώσουν.
giannakopoulou2Η 28χρονη, γυμνάστρια στο επάγγελμα, κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου Κοσμά Γιαννακόπουλου καθόταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα λαμαρίνων μετά τη σύγκρουση.
giannakopoulou3Οδηγός ήταν ο 29χρονος Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του παλαίμαχου διαιτητή μπάσκετ Νίκου Πιτσίλκα.
Μαζί τους στο αυτοκίνητο ήταν μία ακόμη 28χρονη, στη θέση του συνοδηγού, η οποία τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, καθώς και η 30χρονη Αλεξία Φεγγίτη.

Η σύγκρουση το απόγευμα της Παρασκευής, στο 61ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ήταν σφοδρή. Ο Βασίλης Πιτσίλκας και η Αλεξία Φεγγίτη τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά πιο σοβαρά απ’ όλους τραυματίστηκε η Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της καραμπόλας κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο.

Όμως, δυστυχώς δεν άντεξε. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Τις ανέκτησε λίγο αργότερα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr και το lamiarerpot.gr, η 28χρονη Ιωάννα κατέβαινε από τη Λάρισα στην Αθήνα για να στηρίξει την αδελφή της, τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Join us», Θάλεια Γιαννακοπούλου, και να παραβρεθεί σε bazaar που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου.

Η Θάλεια Γιαννακοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο – διακρίθηκε μάλιστα στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 2007, αλλά αργότερα στράφηκε στη δημοσιογραφία.
giannakopoulou4Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος Βασίλης Πιτσίλκας νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλημμύρες: Κλειστή παραμένει ακόμη η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Κομμένη στα δύο η Ελλάδα – Παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Άνοιξε η Αθηνών-Λαμίας μέχρι τις 22.00 της Κυριακής

Χιόνια: Σε ποια σημεία έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας

Εθνική Οδός: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr