Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελπίδα ίασης για όλους τους τύπους καρκίνου

Ελπίδα ίασης για όλους τους τύπους καρκίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπάρχει ελπίδα ίασης για όλους τους τύπους καρκίνου; Η απάντηση είναι Ναι αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα λένε ερευνητές που πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους πειραματική θεραπεία που θα γιατρεύει τους ασθενείς.

Η ερευνητική ομάδα του Γιούμαν Φονγκ κατασκεύασε στο εργαστήριο έναν ιό ο οποίος έδωσε πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα όταν δοκιμάστηκε στο εργαστήριο και σε πειραματόζωα.

Oπως εξήγησε στην «Daily Telegraph» ο Φονγκ, που εργάζεται στις ΗΠΑ για την αυστραλιανή εταιρία βιοτεχνολογίας Imugene, έφτιαξαν στο εργαστήριο έναν ιό που μοιάζει με εκείνον που προσβάλλει τα βοοειδή, προκαλώντας μια μορφή ευλογιάς η οποία είναι γνωστή ως δαμαλίτιδα.

Ο συγκεκριμένος ιός δεν προκαλεί ασθένεια στους ανθρώπους.

Oταν οι ερευνητές δοκίμασαν τη θεραπεία, που αποκάλεσαν CF33, με τον τροποποιημένο ιό στο εργαστήριο, διαπίστωσαν ότι σκότωσε όλα τα καρκινικά κύτταρα από διάφορους τύπους καρκίνου.

Όταν η θεραπεία δοκιμάστηκε σε ποντικούς, παρατηρήθηκε ότι μειώθηκαν οι όγκοι όλων των μορφών καρκίνου από τις οποίες είχαν νοσήσει τα πειραματόζωα.

Τώρα ο Φονγκ βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου το ερχόμενο έτος θα αρχίσουν οι κλινικές δοκιμές, στις οποίες θα συμμετάσχουν εθελοντές και εθελόντριες με επιθετικό καρκίνο του μαστού, μελάνωμα, καρκίνο των πνευμόνων, καρκίνο της ουροδόχου κύστης καθώς και καρκίνο στο στομάχι και το έντερο.

Ο ερευνητής επισημαίνει ότι η επιτυχία των δοκιμών στο εργαστήριο και σε πειραματόζωα δεν διασφαλίζει αντίστοιχη επιτυχία και στον άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Εξέταση αίματος ανιχνεύει με 83% ακρίβεια τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr