Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια είναι η ξανθιά “γυναίκα δηλητήριο” δημοσιογράφος που θύμωσε τον Βαρουφάκη

Ποια είναι η ξανθιά “γυναίκα δηλητήριο” δημοσιογράφος που θύμωσε τον Βαρουφάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θα μπορούσε κανείς να την αποκαλέσει “γυναίκα δηλητήριο”. Η 43χρονη δημοσιογράφος του BBC Έμιλυ Μάιτλις (Emily Maitlis), που εκνεύρισε τόσο τον Γιάνη Βαρουφάκη σε σημείο να την αποκαλέσει “αγενή” στον αέρα και ενώ του έπαιρνε συνέντευξη, είναι γνωστή για το “επιθετικό” και “προκλητικό” στυλ που επιλέγει στις συνεντεύξεις της.

Μεγαλωμένη σε εβραϊκό περιβάλλον αρχικά εργαζόταν σε κομμωτήριο ενώ παράλληλα σπούδαζε στο Queens College Cambridge. Δεν είχε σκοπό όμως να ασχολείται και για το υπόλοιπο της ζωής της με τρίχες.

EMILY-1

Με ιδιαίτερο πείσμα να ξεχωρίσει, σπούδασε ξένες γλώσσες όπως Ιταλικά, Ισπανικά και Γαλλικά ενώ μιλάει και μία κινεζική διάλεκτο. Μεταξύ άλλων, γύρισε ντοκιμαντέρ στην Καμπότζη και την Κίνα, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο Channel 4 και το Sky News στη Βρετανία.

Η 43χρονη ξανθιά παρουσιάστρια φημίζεται για το «δηλητηριώδες» στυλ της. Ο Γιάνης Βαρουφάκης, που δεν είναι κανένα παιδάκι, δεν δίστασε να της επιτεθεί στον αέρα για τον τρόπο που χειριζόταν τη συζήτησή τους.

Μιλώντας στην εκπομπή της Newsnight στο βρετανικό κανάλι BBC ο Γιάνης Βαρουφάκης, βρέθηκε αντιμέτωπος με την Έμιλυ Μάιτλις που προσπαθούσε να κάνει τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να νιώσει άβολα κάθε φορά που δεν την ικανοποιούσε η απάντηση του. Μάλιστα τον διέκοπτε συνεχώς, ζητώντας του να απαντάει με ένα «ναι» ή ένα «όχι».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν της χαρίστηκε: «Είστε πολύ αγενής, αν με αφήνατε να τελειώσω μια πρόταση, θα καταλαβαίνατε τι θέλω να πω».

Τη συμπεριφορά της δε δίστασαν να σχολιάσουν και οι Βρετανοί τηλεθεατές κάνοντας αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας. Αντιθέτως, ο Γιάννης Βαρουφάκης, φαίνεται πως βρήκε πολλούς υποστηρικτές, αφού ελάχιστοι ήταν οι Βρετανοί που δεν έσπευσαν να σχολιάσουν με αρνητική κριτική τη δημοσιογράφο.

Η Έμιλυ Μάιντλις έχει απασχολήσει συχνά τους παπαράτσι, τόσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση όσο και για τις αποκαλυπτικές κάποιες φορές φωτογραφίες της.

EMILY-UPSKIRT

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βρετανία: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος – Η κατάσταση της υγείας του

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr