ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απάντηση ΣΚΑΪ στις πειθαρχικές διώξεις των δημοσιογράφων

Απάντηση ΣΚΑΪ στις πειθαρχικές διώξεις των δημοσιογράφων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Διαδίκτυο, ΣΚΑΪ,

Για «εντεινόμενες απόπειρες τρομοκράτησης» κάνει λόγο ο ο ΣΚΑΪ σε ανακοίνωσή του για τις διώξεις κατά δημοσιογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ:

«Ο ΣΚΑΪ διαπιστώνει εντεινόμενες απόπειρες τρομοκράτησης των φορέων της ενημέρωσης και των λειτουργών της από αυτοανακηρυγμένους φορείς ανάδειξης της μοναδικής αλήθειας.

Η στοχοποίηση και το κλίμα προγραφών εις βάρος δημοσιογράφων με «πειθαρχικές διώξεις» για τις απόψεις τους, οι προσωποποιημένες εξυβρίσεις από λαθρόβια έντυπα και το διαδίκτυο και οι συστηματικές συκοφαντικές επιθέσεις από πολιτικά στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού εις βάρος «μη αρεστών» μέσων ενημέρωσης, δημιουργούν, ήδη, μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα φανατισμού και μισαλλοδοξίας.

Όλες οι ενέργειες αυτές ένα στόχο έχουν: τη φίμωση της «άλλης», της όποιας «άλλης» άποψης και γνώμης και την απόκρυψη των «ενοχλητικών» ειδήσεων και της αλήθειας.

Ο ΣΚΑΪ δηλώνει ότι θα σταθεί απέναντι σε κάθε τέτοια εκδήλωση εκτροπής από τα δημοκρατικά κεκτημένα λειτουργίας του Τύπου και των Μέσων Ενημέρωσης.

Ήδη αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ενημέρωση των πολιτικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και των διεθνών οργανώσεων προστασίας της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Το Συμβούλιο της Ευρώπης, που είναι ο εγγυητής της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (και ειδικότερα του άρθρου 10 για την Ελευθερία του Τύπου),θα είναι ο πρώτος μας σταθμός.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΚΑΪ-Survivor: Τα νεότερα για την υγεία του Σταύρου Φλώρου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη

Παρίσι-100 χρόνια ΔΟΔ: Μήνυμα στήριξης της υπ. Πολιτισμού της Γαλλίας – Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ-ΕΣΠΗΤ για την ασφάλεια των δημοσιογράφων παγκοσμίως

Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκιώνης σε ηλικία 87 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr