Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασφαλιστικά μέτρα στην κυβέρνηση έκαναν οι καναλάρχες

Ασφαλιστικά μέτρα στην κυβέρνηση έκαναν οι καναλάρχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της υπ΄ αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας για τη δημοπρασία χορήγησης τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega Channel, ΣΚΑΪ και Antenna.

Οι τρεις αιτήσεις προσδιορίστηκαν να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, στις 5 Ιουλίου 2016.

Ήδη έχουν καταθέσει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, Star Channel και Έψιλον για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)» και έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν στις 30 Ιουνίου 2016 στην Ολομέλεια του ΣτΕ, κεκλεισμένων των θυρών.

Σημειώνεται ότι το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον για να «παγώσει» η διαδικασία αδειοδότησης απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του ΣτΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Το BBC ετοιμάζεται να ζητήσει συγγνώμη από τον Τράμπ – Τι θα κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ο Τραμπ απειλεί το BBC με αγωγή 1 δισ. δολαρίων – Απαιτεί να αποσύρει το ντοκιμαντέρ με το μοντάζ ομιλίας του

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Στο 24% η ΝΔ – 20% θετικοί για Τσίπρα -«Διχασμός» για τον Άγνωστο Στρατιώτη

Το καταριανό «Αλ Τζαζίρα» καρφώνει 30.000 Ισραηλινούς στρατιώτες που πολέμησαν στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr