ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράταση στο αγγελιόσημο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου δίνει η κυβέρνηση έχοντας ως στόχο να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις ανάμεσα σε εργοδοτικούς φορείς και τους εργαζόμενους.
Με την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο παρατείνεται το αγγελιόσημο έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 (καθώς έληγε την 1η Αυγούστου 2016).
Η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη, ενώ, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, επέρχεται αύξηση εσόδων στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κατά 8,5 εκατ. ευρώ.























































