Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αναφέρει ο Δημάδης για επιστολή του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ

Τι αναφέρει ο Δημάδης για επιστολή του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΣΗΕΑ, Θάνος Δημάδης, Νέα Υόρκη,

Με χορηγούμενη ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, ο οποίος είχε εμπλακεί στο περιστατικό που έμεινε γνωστό ως perouka- Gate στη Νέα Υόρκη, επικαλείται επιστολή του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ που έφτασε στα χέρια του, σύμφωνα με την οποία το Όργανο “κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία είναι μη δυνάμενα να στοιχειοθετήσουν το οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα από μέρους μου κατά την εκτέλεση του ρεπορτάζ μου”.

Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θάνος Δημάδης

ΕΣΗΕΑ: ΟΥΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΔΗΜΑΔΗ

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε επιστολή που μου απέστειλε, δηλώνει ότι κατόπιν της έρευνας που έκανε για το τι πραγματικά συνέβη στη Νέα Υόρκη, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία είναι μη δυνάμενα να στοιχειοθετήσουν το οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα από μέρους μου κατά την εκτέλεση του ρεπορτάζ μου.

Όπως άλλωστε είχα από την πρώτη στιγμή δηλώσει δημόσια, στον αντίποδα της επιμονής των διακινητών κατασκευασμένων ειδήσεων εναντίον μου να πείσουν για το αντίθετο, ουδεμία αρχή του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας παραβίασα κατά την εκτέλεση του ρεπορτάζ μου που έχω δημοσιογραφική υποχρέωση να κάνω για κάθε μέλος της κάθε κυβέρνησης.

Κατόπιν τούτων η υπόθεση, για την οποία η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ έβγαλαν εναντίον μου σκληρότατες ανακοινώσεις τις πρώτες ώρες της κατασυκοφάντησής μου, ετέθη από το ίδιο το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στο αρχείο. Όπως έχω ήδη προαναγγέλει, εγώ θα είμαι αυτός που θα ζητήσει τώρα από την ΕΣΗΕΑ την παραπομπή στα Πειθαρχικά όργανα της Ένωσης των δημοσιογράφων που κατασκεύασαν και διακίνησαν ψευδή ρεπορτάζ και ειδήσεις εναντίον του προσώπου μου πλήττοντάς με καίρια επαγγελματικά και κοινωνικά.

Επαναλαμβάνω ότι αναμένω από την ΕΣΗΕΑ, η οποία τις πρώτες ώρες της κατασυκοφάντησης μου είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα με παραπέμψει στο Πειθαρχικό για να θέσει τελικά την υπόθεση στο αρχείο, να μην λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αλλά να δείξει την ανάλογη σπουδή για την κατάφωρη παραβίαση σειράς αρχών του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας από όσους επιδίωξαν και πέτυχαν τον διασυρμό και κατασυκοφάντηση μου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου σε ηλικία 64 ετών

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ηλίας Καλαποθαράκος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Πανανάκης σε ηλικία 77 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Παπαναστασίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr