ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αντωνίου, που είχε εργαστεί και στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά, κολλητός φίλος του ίδιου και του Γιώργου Μουρούτη, την περασμένη Κυριακή χειροτονήθηκε διάκος στο ναό του Αγίου Νεκταρίου Νέου Ηρακλείου Αττικής.
Τη χειροτονία τέλεσε ο μητροπολίτης Προύσσης Ελπιδοφόρος, συλλειτουργούντος του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ.
Πλήθος πιστών έδωσε το παρών στη σημαντική στιγμή της ζωής του πατρός Γεωργίου. Ο νέος ιερωμένος απευθύνει πρόσκληση «να ξαναβρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα, να επιστρέψουμε στη Ζωοδόχο Πηγή της πίστης. Χωρίς Χριστό η Ελλάδα δεν σώζεται».
Ο π. Γεώργιος έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΑΝΤ-1, παραγωγός και παρουσιαστής του κεντρικού μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων , συντονιστής των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ σπορ.























































