ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Πήγασος Εκδοτική,


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με απεργία αναμένεται να απαντήσουν οι εργαζόμενοι στον εκδοτικό οργανισμό «Πήγασος» εάν μέχρι την Τρίτη δεν εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις εάν μέχρι την Τρίτη δεν καταβάλει η διοίκηση του ομίλου τουλάχιστον έναν μήνα οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών προς όλους τους εργαζόμενους.
Τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στον «Πήγασος», αποφάσισαν την άμεση κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων, καθώς στους εργαζομένους του ομίλου οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές, τουλάχιστον 5 μηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Ενώσεων του Τύπου, τα Δ.Σ. των Ενώσεων, διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούν τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά πλάνα της ιδιοκτησίας για το μέλλον του ομίλου να σχεδιαστούν εις βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο: καταβολή όλων των δεδουλευμένων και εργασιακή αξιοπρέπεια.























































