ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το χέρι στην τσέπη υπέρ των απλήρωτων εργαζόμενων στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού για τις εσωτερικές ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στο πάλαι ποτέ μεγάλο κανάλι.
Οι εργαζόμενοι του MEGA ενημερώθηκαν ότι πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους ο μισθός του Ιουλίου 2016.
Ο Ιβάν Σαββίδης διέθεσε το ποσό των 180.000 ευρώ θεωρώντας ότι ως μέτοχος πρέπει να συμβάλει στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του καναλιού. Θεωρεί δε ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι μέτοχοι της Τηλέτυπος ΑΕ προκειμένου το κανάλι να παραμείνει ανοιχτό.
Η καταβολή της μισθοδοσίας προς τους εργαζόμενους θα συνεχιστεί και σήμερα – αφού χθες δεν ολοκληρώθηκε η πληρωμή στο σύνολο των εργαζομένων.























































