ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βαλκάνια, Γιαν Κούτσιακ, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Δολοφονίες, Ελευθερία Τύπου, Ρόμπερτ Φίτσο, Σλοβακία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες χιλιάδες Σλοβάκοι διαδήλωσαν την Κυριακή ζητώντας την παραίτηση του επικεφαλής της αστυνομίας με φόντο τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου ο οποίος ερευνούσε τα φαινόμενα διαφθοράς στη χώρα.
Σύμφωνα με τους οργανωτές της κινητοποίησης, περίπου 30.000 άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους της Μπρατισλάβα για να ζητήσουν από τον Τίμπορ Γκάσπαρ, τον αρχηγό της αστυνομίας, να παραιτηθεί.
Ο υπουργός Εσωτερικών Τομάς Ντρούκερ αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τον Γκάσπαρ.
Η κρίση ξέσπασε μετά τη δολοφονία, τον Φεβρουάριο, του Γιαν Κούτσιακ, ο οποίος ερευνούσε τη διαφθορά στη χώρα του και τις σχέσεις ανάμεσα σε Ιταλούς επιχειρηματίες που φέρονται να συνδέονται με τη Ντράνγκετα, τη μαφία της Καλαβρίας και Σλοβάκους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένων προσώπων στο περιβάλλον του κεντροαριστερού πρώην πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο.
Ο Φίτσο έκτοτε παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Πέτερ Πελεγκρίνι. Η νέα κυβέρνηση τριμερούς συνασπισμού αποτελείται κατά πλειονότητα από πολιτικά πρόσωπα που συμμετείχαν και στην προηγούμενη, ορισμένα από τα οποία, όπως ο Πελεγκρίνι, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, απλά άλλαξαν θώκους.























































