ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανησυχία του για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
«Με ανησυχεί (…). Κυκλοφορούν άσχημες ιστορίες. Δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω» δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.
«Ελπίζω ότι θα λυθεί το θέμα. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει κάτι για αυτό», πρόσθεσε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, αναφερόμενος στον Κασόγκι, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 2 Οκτωβρίου.
Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο ζήτησε από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας τη διενέργεια «εμπεριστατωμένης έρευνας» για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, καλώντας επίσης το Ριάντ να φροντίσει να υπάρξει «διαφάνεια» για την υπόθεση.
Η εξαφάνιση του Κασόγκι, εξέχοντος δημοσιογράφου ο οποίος τα τελευταία χρόνια επέκρινε την πολιτική του Ριάντ, προκάλεσε ανησυχία σε διεθνές επίπεδο, ειδικά αφότου πηγές προσκείμενες στις αρχές της Τουρκίας δήλωσαν το Σαββατοκύριακο ότι πιστεύουν πως δολοφονήθηκε μέσα στο σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.























































