ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Εθνικές Εκλογές 2019, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Μαστοράκης,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώθηκε από την Πειραιώς, καθώς ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.
Οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την είδηση της ημέρας ασχολίαστη, και… τρόλαρε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Ωστόσο υπήρξαν και φωνές που στήριξαν αυτή την επιλογή.
Ο Νίκος Μαστοράκης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook και… έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά επιτέθηκε, με χυδαίους χαρακτηρισμούς στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για «άπλυτους» και «πρωκτυπουργό».
Συγκεκριμένα ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε:
«ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΔΑΓΚΩΤΟ. Τον θελουμε στη Βουλη, να ισιωσει λιγο η αγραμματοσυνη των απλυτων, να τους τα λεει χυμα χωρις να μπορουν να τον «απολυσουν» (οπως εκανε ο πρωκτυπουργος οταν ο Κωνσταντινος του τα ειχε χωσει απο τον Σκάϊ) και να εχουμε και μια σταλα στεγνο αλλα καταλυτικο χιουμορ».
Ο Νίκος Μαστοράκης είναι γνωστός για το χουντικό του παρελθόν.























































