ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη στυγνή λογοκρισία που έχει επιβάλλει στην Τουρκία, επιχειρεί να φέρει και στην Ελλάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι έχει περάσει νόμο που προβλέπει ποινές φυλάκισης για όποιον τον «προσβάλει», ακόμα κι εάν ασκήσει σάτιρα στο πρόσωπό του.
Οι δικηγόροι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέθεσαν μήνυση εναντίον των υπευθύνων της αθηναϊκής εφημερίδας «Δημοκρατία» για το πρωτοσέλιδο που του έλεγε να «πάει να γ@μηθεί».
Την είδηση μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu» με ανάρτησή του στο Twitter:

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ο Έλληνας πρέσβης για το πρωτοσέλιδο.
Από το πρωί της Παρασκευής, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είχε καταδικάσει χωρίς περιστροφές το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, χωρίς να την κατονομάζει.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ ανέφερε:
«Η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του Τύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένες στην Ελλάδα.
»Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση αποχής από ύβρεις έναντι της προσωπικότητος οιουδήποτε ατόμου, κατά μείζονα λόγο ξένων ηγετών.
»Η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».
Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν, αναθεμάτισε και καταράστηκε την εφημερίδα «Δημοκρατία» [διαβάστε ΕΔΩ].
Επειδή όμως οι κατάρες και τα… «ξόρκια» ως γνωστόν δεν πιάνουν, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, καταθέτοντας μήνυση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία».























































