Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνες δημοσιογράφοι πάνε το Facebook στα δικαστήρια για τα περιστατικά λογοκρισίας

Έλληνες δημοσιογράφοι πάνε το Facebook στα δικαστήρια για τα περιστατικά λογοκρισίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκδικάζεται προσφυγή δημοσιογράφων κατά του Facebook καθώς την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου θα εκδικαστούν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Facebook.

Οι δημοσιογράφοι Ευγενία Λουπάκη, Άρης Χατζηστεφάνου, Λεωνίδας Βατικιώτης και Γιάννης Ανδρουλιδάκης, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη μετά τα απανωτά περιστατικά λογοκρισίας από το Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Ευγενία Λουπάκη, η πρωτοβουλία ανήκει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Τέσσσερις συνάδελφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της πανίσχυρης εταιρείας που λειτουργεί με αδιαφάνεια και λογοκρίνει απολύτως αυθαίρετα αναρτήσεις λειτουργών του Τύπου» σημειώνει η δημοσιογράφος του «105,5 Στο Κόκκινο» και προσθέτει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές και μπορεί να ρίξουμε τη σωστή πέτρα στον Γολιάθ».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Αύριο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκδικάζεται προσφυγή δημοσιογράφων κατά του Facebook.

»Τέσσσερις συνάδελφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της πανίσχυρης εταιρείας που λειτουργεί με αδιαφάνεια και λογοκρίνει απολύτως αυθαίρετα αναρτήσεις λειτουργών του Τύπου.

»Οι προσφεύγοντες είμαστε οι εξής: Ευγενία Λουπάκη, Αρης Χατζηστεφάνου, Γιάννης Ανδρουλιδάκης, Λεωνίδας Βατικιώτης.

»Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιώργο Κατρούγκαλο που μας εκπροσωπεί και τον ευχαριστούμε.

»Χωρίς αυτόν, εγώ τουλάχιστον, δεν θα γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

»Θα παραστεί ως μάρτυράς μας η συνάδελφος Μάχη Νικολάρα μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έχει ασχοληθεί με την αυθαιρεσία του Facebook καθώς έχει υπάρξει διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΑ και ανταλλαγή επιστολών.

»Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές και μπορεί να ρίξουμε τη σωστή πέτρα στον Γολιάθ.

»Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο μετά τη δίκη!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Στόχος δημοσιογράφος: Ο Κυρανάκης απειλεί με μηνύσεις αντί να απαντήσει για την καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Δημοσιογράφος Σάρυα: Οι γυναίκες που νίκησαν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αρνούνται να υποταχθούν στη Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ (HTS)

Στην Αλβανία νεο-οθωμανοί εθνοϊσλαμιστές διαδίδουν φαντασιοπληξίες και «φλερτάρουν» με τις συνέπειες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr