Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλ. Αττικής: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλ. Αττικής: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τραγικό θάνατο βρήκε την Κυριακή 13/8 το πρωί ο δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών», Αντώνης Χρυσουλάκης, 37 ετών, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα 1ου ορόφου όπου διέμενε μόνος του, στην οδό Αιγέως 35 στην πλατεία Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στο συγκριμένο διαμέρισμα.

Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα.

Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Τα «Παραπολιτικά», το μέσο που ο Αντώνης εργαζόταν, αποχαιρετούν τον συνάδελφο που όπως σημειώνει το αντίστοιχο δημοσίευμα «είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων».

Το «αντίο» των συναδέλφων του

Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Πάρος: Τρεις συλλήψεις για την χθεσινή πυρκαγιά

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr