ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Μανώλης Μαυρομμάτης,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρενα Βενιέρη, υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/2) σε τραχειοστομία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε χθες να αποσωληνωθούν.
Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, δέκα και πλέον ημέρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, στις 18 Φεβρουαρίου.
Στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή, θα γίνει ξανά προσπάθεια αφύπνισης τις επόμενες μέρες.
Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.
Τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ηλικιωμένους και με χρόνια νοσήματα ασθενείς, συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.























































