Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ράγιου: Να γιατί δεν μίλησα για την αυτοκτονία

Ράγιου: Να γιατί δεν μίλησα για την αυτοκτονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγιο, Αυτοκτονία, Νατάσα Ράγιου,

«Έχω μετανιώσει γιατί δεν μίλησα τότε και δεν μίλησα ποτέ γιατί μου έλεγαν όλοι “άστο, μη μιλάς, αφού εσύ έχεις δίκιο”. Να έχω δίκιο και να το ξέρω μόνο εγώ δεν έχει καμία αξία” δήλωσε Νατάσα Ράγιου σε μια σπάνια αναφορά της για την αυτοκτονία του 47χρονου στο Αίγιο.

“Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε τηλεόραση. Έμενε κάτω από το σπίτι μου στο Αίγιο. Δεν θα το έκανα εγώ αν δεν ήξερα ακριβώς όλες τις συνθήκες. Αυτός ο άνθρωπος σχεδόν μου είχε ομολογήσει ότι έκανε μια πράξη στο παιδί του που θα έπρεπε να διώκεται, να φύγει το παιδί από εκείνη την οικογένεια. Με είχε πιάσει το παιδάκι από το φόρεμα και μου είχε πει “σε παρακαλώ πάρε με από εδώ”. Πήγα λοιπόν τότε στους εισαγγελείς της περιοχής και μου είπαν “ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουμε”; Εκεί γύρισε το μάτι μου ανάποδα” εξήγησε η Νατάσα Ράγιου μιλώντας στην εκπομπή JOIN US.

Τον Ιούνιο του 1997, ένας 47χρονος από το Αίγιο αυτοκτόνησε μισή ώρα πριν βγει στον αέρα η εκπομπή “Κεντρί” με παρουσιάστρια τη Νατάσα Ράγιου που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη του.

Πολλοί κατηγόρησαν τότε τη δημοσιογράφο ως ηθικό αυτουργό για την αυτοκτονία με βάση και τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου σύμφωνα με τα οποία η 12χρονη είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πέσει θύμα βιασμού.

“Προστάτευσα τους πάντες όσο μπορούσα, δεν είπαμε ονόματα. Έγινε το περιστατικό και μετά κανείς δεν διερεύνησε την πιθανότητα να δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του. Κανείς δεν έμαθε ποτέ ότι δικαιωθήκαμε στο δικαστήριο. Εγώ όπου και αν συναντήσω, με όποια ιδιότητα πολιτικού, δημοσιογράφου, ανθρώπου… να νιώσω ότι ένα παιδί παρενοχλείται σεξουαλικά, να πεθάνω εκείνη την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το κρύψω! Η υποκριτική κοινωνία και των συναδέλφων τότε… γιατί πρέπει να τα λέμε και αυτά… ποιος ενδιαφέρθηκε μετά γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόσο υποκριτικό όλο αυτό” δήλωσε η Νατάσα Ράγιου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Μακελειό στη Γλυφάδα: Αυτός ήταν ο 76χρονος που σκότωσε τρεις και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr