ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, ΕΣΗΕΑ,

















































Viral TikTok trend στην Τουρκία προκαλεί οργή για τον εμπαιγμό της ισλαμικής προσευχής
Η Ρόμι Γκόνεν -πρώην όμηρος στη Γάζα- μίλησε για τις σεξουαλικές επιθέσεις από Παλαιστίνιους
Πολλοί μαχητές της Χεζμπολάχ συνεργάζονται με το Ισραήλ - Βαλίτσες με λεφτά από την Τουρκία
Παλαιστίνιος τζιχαντιστής έσφαξε 19χρονη Ισραηλινή και εμβόλισε 68χρονο - ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ
Η επιδρομή στην οικία του Αμπού Νασίρα: Τρομοκράτες της Χαμάς στοχοποιούν συζύγους και θυγατέρες για να κάμψουν την αντίσταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος. Την είδηση έκανε γνωστή η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.
«Μια δύσκολη είδηση μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα. “Έφυγε” πριν από λίγο ο Αντώνης Κοκορίκος. Ταξιδεύει στο αιώνιο φως.
»Καλό Παράδεισο Αδελφέ. Και καλή Αντάμωση….
»Η μεγάλη συνεισφορά του Αντώνη στην πρώτη γραμμή για τις δημοκρατικές διεκδικήσεις της ελληνικής κοινωνίας αλλά και οι συνδικαλιστικές διεκδικήσεις με την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων σφραγίζουν μια ολόκληρη εποχή», τονίζεται στην ανάρτηση της ΚΕΔ.
«Στη φωτογραφία ο Αντώνης γράφει αφιέρωση στο βιβλίο του για τον άλλο Αδελφό Κώστα Μπετινάκη: Το “Σχέδιο για τη χώρα” που μας αφήνει παρακαταθήκη», προστίθεται στην ίδια ανάρτηση.






















































