ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!
Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με εξεταστική επιτροπή ή ακόμα και ειδικό δικαστήριο απειλεί ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, συμπεριλαμβανομένου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα.
«Επί υπουργίας του κ. Δήμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου ψηφίστηκαν τα μνημονιακά κείμενα για παράδοση της κυριαρχίας της χώρας. Επί υπουργίας του έγινε η εμβάθυνσης της εσωτερικής υποτίμησης που οδήγησε στην περικοπή των συντάξεων», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί και η απόφαση της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου για είσοδο στο πρώτο μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Παπανδρέου θα λογοδοτήσει για το Καστελόριζο».
























































