ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!
Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σταύρο Δήμα, είχε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Στην συζήτηση έγινε επισκόπηση της κατάστασης εν όψει της σημερινής πρώτης ψηφοφορίας. Οι κ.κ. Σαμαράς και Δήμας συμφωνούν ότι μεταξύ των ψηφοφοριών θα υπάρξει προοδευτική βελτίωση και εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών. Και οι δύο έχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν βουλευτές που θα ψηφίσουν «ναι» στην τρίτη ψηφοφορία ό,τι και αν έχουν πράξει στις δύο προηγούμενες.
Υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι δεν επιθυμούν η χώρα να μπει σε μία περιπέτεια εκλογών που ασχέτως του αποτελέσματος θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και μόνο κατά την προεκλογική περίοδο. Την προσπάθεια πάντως συγκέντρωσης ψήφων έχει αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο κ. Δήμας περιορίζεται να τηλεφωνεί μόνο σε βουλευτές που εκφράζονται δημοσίως θετικά υπέρ της υποψηφιότητάς του προκειμένου να τους ευχαριστήσει ή σε βουλευτές με τους οποίους διατηρεί προσωπική φιλία χρόνων.
























































