ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σταύρο Δήμα, είχε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Στην συζήτηση έγινε επισκόπηση της κατάστασης εν όψει της σημερινής πρώτης ψηφοφορίας. Οι κ.κ. Σαμαράς και Δήμας συμφωνούν ότι μεταξύ των ψηφοφοριών θα υπάρξει προοδευτική βελτίωση και εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών. Και οι δύο έχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν βουλευτές που θα ψηφίσουν «ναι» στην τρίτη ψηφοφορία ό,τι και αν έχουν πράξει στις δύο προηγούμενες.
Υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι δεν επιθυμούν η χώρα να μπει σε μία περιπέτεια εκλογών που ασχέτως του αποτελέσματος θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και μόνο κατά την προεκλογική περίοδο. Την προσπάθεια πάντως συγκέντρωσης ψήφων έχει αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο κ. Δήμας περιορίζεται να τηλεφωνεί μόνο σε βουλευτές που εκφράζονται δημοσίως θετικά υπέρ της υποψηφιότητάς του προκειμένου να τους ευχαριστήσει ή σε βουλευτές με τους οποίους διατηρεί προσωπική φιλία χρόνων.
























































