ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επόμενη Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι θα συγκληθεί εκ νέου η ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να πραγματοποιηθεί η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Την ώρα της ψηφοφορίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης διαδικασίας στην οποία ο Σταύρος Δήμας έλαβε 160 θετικές ψήφους με 135 βουλευτές να δηλώνουν «παρών» και πέντε να είναι απόντες.
Σημειώνεται ότι και στη δεύτερη ψηφοφορία, όπως και στην πρώτη, για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαιτείται η ψήφος 200 βουλευτών.























































