ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγής υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, σημειώνοντας ότι «στην τρίτη ψηφοφορία όλα παίζονται, εκτός από αλλαγή προσώπου».
Αναφερόμενος στα σενάρια που διακινούνται και έχουν αρκετούς υποστηρικτές στη Χαριλάου Τρικούπη για κυβέρνηση ειδικού σκοπού και ορισμό ημερομηνίας εκλογών, σενάρια τα οποία από το περιβάλλον του πρωθυπουργού έχουν αποκλειστεί από το βράδυ της Τετάρτης, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι «όλα συζητούνται. Πρέπει να πάμε σε συναινετικό κλίμα. Πρέπει όλοι να ρίξουμε νερό στο κρασί μας. Από κει και πέρα ίδωμεν. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε σε συναινετική διαδικασία».
Ως προς τον Σταύρο Δήμα, ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε ότι «δεν νομίζω ότι ο Σταύρος Δήμας είναι ένα πρόσωπο που το πολίτευμα θα έπρεπε να του συμπεριφερθεί έτσι».























































