ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφασή του να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας γνωστοποίησε από του βήματος της Βουλής ο Πάρις Μουτσινάς.
Όπως γράφουν τα parapolitika, ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να επαναφέρει την πρότασή του για κυβέρνηση εθνικού σκοπού καθώς έχει ήδη δρομολογηθεί η πορεία προς τις εκλογές και επεσήμανε ότι δεν μπορεί να δώσει φιλί ζωής στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.
“Ό,τι και να προκύψει στις εκλογές που θα έρθουν να επικρατήσει ο σεβασμός των βουλευτών. Χρέος των βουλευτών και τις αντιπολίτευσης να αλλάξει αυτό το ζοφερό κλίμα. Ο λαός στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια της αβεβαιότητας. Δεν μπορώ να επαναφέρω πλέον την πρόταση μου για κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού. Έχει δρομολογηθεί η πορεία προς τις εκλογές, και δεν μπορώ να δώσω φιλί ζωής στην κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουτσινάς.
























































