ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντάνα Λέβι: Τούρκοι κομάντος στη νότια Συρία μόλις 40 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ
Τέλος εποχής για τον Μακρόν - Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν
Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα - Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες
Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα
Συρία: Διαδηλώσεις την Κυριακή 13/09 σε 37 διαφορετικές τοποθεσίες κατά του «μεταβατικού προέδρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτήρισε ο Νίκος Τσούκαλης, σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει ότι διαλύεται η ΔΗΜΑΡ και ανεξαρτητοποιούνται οι εννιά βουλευτές, ώστε να λειτουργήσουν αυτόνομα στην Προεδρική εκλογή.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, σε ό,τι αφορά την πρόταση των οκτώ βουλευτών που ο ίδιος συνυπέγραψε, ο κ. Τσούκαλης τόνισε, ότι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συναινεί, ο ίδιος θα ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος και θα ψηφίσει «παρών».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η διάσπαση της ΔΗΜΑΡ με την ομαδική ανεξαρτητοποίηση βουλευτών, είναι το σενάριο που κυκλοφορεί από την Κυριακή.
























































