ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,


















































Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028
Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αποχή των δικηγόρων δεν επέτρεψε στον πρωθυπουργό να καταθέσει την μήνυση κατά του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη για την δήλωση του ότι πίσω από την επιχείρηση χρηματισμού ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Πρωθυπουργού Πέτρος Μαχάς ζήτησε άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο ώστε να ετοιμάσει και να καταθέσει την μήνυση αλλά η πρωτοβάθμια επιτροπή απέρριψε το αίτημα .
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόρριψης η μήνυση του πρωθυπουργού δεν είναι επείγουσα και έχει τρεις μήνες να την υποβάλλει.
Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός που όπως δηλώνει ο συνήγορός του δεν επιθυμεί προνομιακή μεταχείριση απέσυρε το αίτημα του πριν πάει στην δευτεροβάθμια επιτροπή.
























































