ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Ψηφίστε με για να μην πάρει ο Μιχαλολιάκος την τρίτη εντολή

Βενιζέλος:  Ψηφίστε με για να μην πάρει ο Μιχαλολιάκος την τρίτη εντολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αισιόδοξος ότι το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εμφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Είναι επίδοξη η τρίτη θέση. Θέλουν κι άλλοι τον ρόλο του εγγυητή. Εμείς είμαστε οι εγγυητές. Άλλο εγγυητής και άλλο μπαλαντέρ.

Ο εγγυητής δεν πηγαίνει μια εδώ και μια εκεί, όπως έκαναν κάποια ελληνικά κόμματα και καταστράφηκαν αργότερα.

Διεκδικούμε την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Αν θέλουν να είναι εγγυητής η νέα ΔΗΜΑΡ ή κάποιος άλλος από το παρελθόν, αν θέλουν να πάρει ο κ. Μιχαλολιάκος την τρίτη εντολή, ας το κάνουν», είπε ο . Βενιζέλος κατά την ομιλία του σε συνάντηση με κομματικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την άποψη περί παράτασης της παράτασης που ήδη έχει συμφωνηθεί με την τρόικα. «Παράταση στην παράταση σημαίνει παραμονή στο μνημόνιο, χωρίς νέο δάνειο, μόνο με τους όρους. Καταπληκτική σύλληψη! Βεβαίως, θα έχουν αντιδράσει βίαια οι αγορές, οι ξένοι επενδυτές θα έχουν φύγει τροχάδην, οι τράπεζες θα έχουν πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και εμείς θα παρακαλάμε να παραμείνουμε στο μνημόνιο!», επεσήμανε.

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ διότι τους εγγυάται την έξοδο από το μνημόνιο. «Δεν λέμε ψηφίστε μας για να συνεχίσουμε τη λιτότητα, λέμε ότι δεν υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας», σημείωσε.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου σε χώρο της ΔΕΘ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...