Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΚΕ: Όραμα της ΝΔ τα προνόμια στο κεφάλαιο και τα βάρη στο λαό

ΚΚΕ: Όραμα της ΝΔ τα προνόμια στο κεφάλαιο και τα βάρη στο λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Την επιτομή του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και των δεσμεύσεων της Ε.Ε., που έφεραν την κρίση και οδήγησαν το λαό στη χρεοκοπία», αποτελεί , σύμφωνα με το ΚΚΕ, το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς .

Σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού το ΚΚΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή του, ότι το «όραμα» της Ν.Δ. είναι η συνέχιση του ίδιου δρόμου, με περισσότερα προνόμια για το κεφάλαιο και ακόμη περισσότερα βάρη για το λαό, αυτό είναι άλλωστε το περιεχόμενο των λεγόμενων μεταρρυθμίσεων.

«Ο λαός στις εκλογές πρέπει να καταδικάσει τόσο τη Ν.Δ., όσο και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που του λένε στην ουσία το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή είναι δυνατό να υπάρχει ανάπτυξη προς όφελος και του κεφαλαίου και των εργαζομένων. Να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις εκλογές, στους αγώνες, παντού», καταλήγει το ΚΚΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...