ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Δημοψήφισμα, Εθνικές Εκλογές 2015, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών,


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα έχει αναγάγει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ, ) στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου, επανέλαβε την πρότασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να εγκρίνει ο λαός την όποια συμφωνία με τους εταίρους.
Μάλιστα κάλεσε τα άλλα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ζητώντας από τις ηγεσίες τους να απαντήσουν αν λένε «ναι» ή «όχι» στο δημοψήφισμα ή αν φοβούνται το λαό. Ρώτησε επίσης αν προτίθενται να θέσουν την όποια συμφωνία στην κρίση του λαού ή θέλουν λευκή επιταγή.
Σχετικά με το θέμα των συνεργασιών ο κ. Παπανδρέου δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση αλλά είπε ότι το κόμμα του είναι απέναντι στη δεξιά και όσους συνεργάστηκαν μαζί της χωρίς να την σταματήσουν, πετώντας έτσι βολές κατά του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Είμαστε και απέναντι στην αριστερή συντήρηση, πρόσθεσε, απέναντι στην πελατειακή πολιτική της δεξιάς και απέναντι στη συγκεντρωτική λογική την οποία εκπροσωπεί ο κ. Τσίπρας.
Τέλος, παραδέχθηκε ότι στη διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργού έγιναν και λάθη, αλλά όπως είπε ο ίδιος δεν κρύφτηκε και δεν πέταξε την καυτή πατάτα σε άλλον.
























































