Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κον Μπεντίτ βρίζει Ανδρέα Παπανδρέου, Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο!

Ο Κον Μπεντίτ βρίζει Ανδρέα Παπανδρέου, Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Σκάνδαλο” χαρακτηρίζει την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο Γάλλος πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων , Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

Ο Κον Μπεντίτ, μιλώντας στην εφημερίδα Liberation, χαρακτηρίζει τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως ένα «πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά».

«Ακόμα και στις πιο αντιαριστερές και ριζοσπαστικά παραδοσιακές παρορμήσεις μου, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η πρώτη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με τον Πάνο Καμμένο, έναν ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» αναφέρει για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο δεν ξεχνά να επισημάνει ότι «είχε πιαστεί από την εφορία να μην έχει δηλώσει ένα γιοτ του για το οποίο δεν πλήρωνε φόρους», δήλωσε ο Κον-Μπεντίτ.

Εδώ και φυσικά ψεύδεται ασυστόλως ο γελοίος Κον Μπεντίτ. Πώς είναι δυνατόν ένας αντισημίτης, όπως αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο, να είναι υπέρ της συμμαχίας Ελλάδας – Ισραήλ; Αυτή είναι η “γραμμή” που έχει πάρει από τα αφεντικά του, για να χτυπηθεί η αντιμνημονιακή κυβέρνηση στην Ελλάδα; Να κατηγορούν τον Καμμένο ως ακροδεξιό; Γιατί τα ίδια λένε και τα Ποτάμια, τυχαίο;

Ο Γάλλος πολιτικός εκτιμά ότι ο Τσίπρας προχώρησε στην επιλογή της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ γιατί «προσπαθεί να ανανεώσει την παράδοση του μπαμπά Παπανδρέου».

Προσέξτε, το δήθεν αριστερό νεοφιλελεύθερο σούργελο υβρίζει και τον Ανδρέα Παπανδρέου! Όλοι στο κάδρο του: Ανδρέας Παπανδρέου, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, αυτοί είναι οι επικίνδυνοι για τη νεοφιλελεύθερη Ευρώπη, αυτούς βαρά! Άξιος ο μισθός του.

«Πρόκειται για μια παράδοση αριστερή ακραιοεθνικιστική, αντι-ιμπεριαλιστική και αντιαμερικανική. Ηταν επίσης, κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Βαλκάνια, η καρδιά της ορθοδοξίας όπου η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζε τους Σέρβους ενάντια στους Βόσνιους, επειδή οι τελευταίοι ήταν μουσουλμάνοι. Αυτή η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, είναι ένα πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά» υπογραμμίζει ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω “πράσινος” (οικολόγος) Κον Μπεντίτ είναι το γνωστό κάθαρμα που είχε ζητήσει να βομβαρδιστεί η Σερβία από τις ΗΠΑ. Πρόκειται για γνωστό νεοφιλελεύθερο τσουτσέκι που δεν έχει καμία υπόληψη στη σοβαρή ευρωπαϊκή αριστερά.

Ευτυχώς που οι μάσκες πέφτουν! Ο Κον Μπετίτ το έπαιζε τόσο καιρό “φίλος”! Τώρα αποδεινύει ποιος είναι και τι εξυπηρετεί! Το κάθαρμα. Να του κάνει άμεσα μήνυση ο Καμμένος, ο πόλεμος λάσπης δεν θα σταματήσει εδώ…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Κασσελάκης: Δεν μπορεί να μένουν απομονωμένοι οι νησιώτες – Ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...