ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκάθαρο μήνυμα σε τρόικα και Βερολίνο έστειλε από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπακούσει σε εντολές της Μέρκελ και της τρόικας αλλά στον ελληνικό λαό.
«Αν τα σπάσουμε θα χάσουν οι Γερμανοί» υποστήριξε ο κ. Γλέζος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA προσθέτοντας ότι «είμαστε σε μια εντελώς νέα εποχής».
Όσον αφορά την κυβέρνηση σημείωσε ότι «δεν είναι απότοκος των ενεργειών ενός αρχηγού αλλά αποτέλεσμα συλλογικής διεργασίας» συμπληρώνοντας ότι είναι ολιγομελής ενώ χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός ότι τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν διατελέσει υπουργοί.
Κατέληξε, δε, σε δύο βασικά σημεία που κατά τη γνώμη του είναι λάθος στην κυβέρνηση: – ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης πρέπει να περάσει στο δικαστικό σώμα και ότι δεν πρέπει να υπάρχει υπουργείο Δικαιοσύνης.
























































