ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Γιάννης Δραγασάκης, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι, Μισέλ Σαπέν, Τρόικα,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξη του το βράδυ της Κυριακής στο MEGA δήλωσε ότι «αυτό που ζούμε είναι το αποτέλεσμα μιας στρατηγικής που χαράξαμε από το 2010 και που το ονομάσαμε διεθνοποίηση του ελληνικού προβλήματος».
Ο κ. Δραγασάκης σημείωσε επίσης ότι «είναι πολύ πιθανή μια πολιτική συμφωνία με τον κ. Γιούνκερ και η χάραξη ενός οδικού χάρτη για το μέλλον».
Όπως τόνισε, κανείς δεν μιλάει πια στην Ευρώπη, για τρόικα και συνέχιση του προγράμματος, αλλά για μια νέα συμφωνία. Την Ευρώπη την κυβερνούν οι θεσμοί της και με αυτούς διαπραγματευόμαστε, σημείωσε τονίζοντας επίσης ότι «δεν μας κάνουν χάρη που θα ασκήσουμε την πολιτική για την οποία μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός».
«Η Ελλάδα από ουραγός της Ευρώπης γίνεται καταλύτης των εξελίξεων» υπογράμμισε ο Γ. Δραγασάκης που σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας απάντησε ότι «Ο γάλλος υπουργός Οικονομικών κ. Σαπέν δήλωσε ότι «υπάρχουν προβλήματα ρευστότητας αλλά δεν ανησυχώ. Αν δεν ανησυχεί ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών θα μου έκανε εντύπωση να ανησυχεί έστω και ένας Έλληνας για τις καταθέσεις».
Σημείωσε επίσης ότι ο Μάριο Ντράγκι, «ποτέ δεν μίλησε για συνέχιση του προγράμματος, μίλησε είτε για πρόγραμμα, είτε για πολιτικό πλαίσιο εντός των ευρωπαϊκών θεσμών. Κάποια κέντρα θέλουν να βάζουν στο στόμα του κ. Ντράγκι άλλα πράγματα. Ο κ. Ντράγκι και η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης θέλει πολιτική συμφωνία».
























































