ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ιρίτ Μπεν Αμπά, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Κύπρος, Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε συνάντηση τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπεν Αμπά (Irit Ben-Abba Vitale).
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
«Συναντήθηκα με την Πρέσβη του Ισραήλ με την οποία συζητήσαμε για τη συνέχιση της αμυντικής συνεργασίας.
Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ και βεβαίως η τριμερής συνεργασία της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο».
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Ακόλουθος Άμυνας του Ισραήλ στην Ελλάδα Συνταγματάρχης Yuval Gerbi και ο Διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του ΥΕΘΑ Πρέσβης Ελευθέριος Καραγιάννης.
























































