Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σόιμπλε κατάπιε μπαστούνι όταν ρωτήθηκε για Siemens και Χριστοφοράκο

Ο Σόιμπλε κατάπιε μπαστούνι όταν ρωτήθηκε για Siemens και Χριστοφοράκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σόιμπλε σάστισε, τα έχασε τελείως όταν ο Έλληνας δημοσιογράφος του απηύθυνε ερώτηση για το σκάνδαλο της Siemens και το Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών που έχει μετατρέψει την Ευρώπη σε αποικία χρέους σίγουρα δεν περίμενε μία τέτοια ερώτηση από τον δημοσιογράφο του MEGA και της Εφημερίδας των Συντακτών, Παντελή Βαλασόπουλο.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαλασόπουλος παίρνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη, ρώτησε τον κ. Σόιμπλε «πώς είναι δυνατόν να μιλάει η Γερμανία και ο ίδιος για διαφθορά, όταν πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα κρύβονται γερμανικές εταιρίες», φέρνοντας ως παράδειγμα το σκάνδαλο της Siemens και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο με τους χρηματισμούς πολιτικών και κομμάτων, ο οποίος είναι γνωστό ότι αν αναζητείται από τις ελληνικές αρχές ζει ζωή χαρισάμενη στη Γερμανία με τις ευλογίες της Μέρκελ.

Στο βίντεο είναι χαρακτηριστικό το κόμπιασμα του Σόιμπλε που μοιάζει να κατάπιε μπαστούνι, ενώ μετά το αρχικό σάστισμα επιχείρησε να «πασάρει» την ερώτηση στον Γιάνη Βαρουφάκη που ευγενικά του την… επέστρεψε. Ενδεκτικό είναι το γεγονός ότι από το σάστισμα του Σόιμπλε ξέσπασαν σε γέλια όλοι οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι.

Ο Σόιμπλε, σε μία προσπάθεια να απαντήσει κατέφυγε σε μία ρήση του Γερμανού φιλοσόφου Γκαίτε, σύμφωνα με την οποία «ο καθένας πρέπει να κοιτάει τη δική του πόρτα». Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι και στη Γερμανία υπάρχει διαφθορά και αντιμετωπίζεται, κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνει και η Ελλάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν είπε τίποτα για την ουσία του ερωτήματος, ούτε φυσικά αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της Siemens και το Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον οποίο περιθάλπτει προσεκτικά η Γερμανία και οι μυστικές της υπηρεσίες, αρνούμενες να τον εκδώσουν στην Ελλάδα για να δικαστεί.

Δείτε το βίντεο και το επίμαχο στιγμιότυπο:

Διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το newsbomb και την κυνική ομολογία του Χριστοφοράκου στις γερμανικές αρχές για τα λαδώματα στα δύο πάλαι ποτέ κόμματα εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...