Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θ. Παφίλης: “Δεν θα προβούμε σε καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα”

Θ. Παφίλης: “Δεν θα προβούμε σε καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποκλείει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλες πολιτικές δυνάμεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

«Αν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστούμε, θα το κάναμε από την πρώτη Κυριακή. Εμείς δεν χρησιμοποιούμε διπλή γλώσσα. Υπάρχει άβυσσος με τις πολιτικές δυνάμεις, που υπάρχουν σήμερα. Στο θέμα της αυτοδιοίκησης υπάρχει μια πλούσια εμπειρία. Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες, είτε ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, ή τον ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησαν την ίδια πολιτική» αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ.

Σε ερώτηση για τη δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο υποψήφιους του ΚΚΕ, αν έχει αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο ο υποψήφιος του κόμματός του, ο κ. Παφίλης σημειώνει:

«O καθένας πρέπει να είναι επιφυλακτικός σε τέτοιες δηλώσεις που γίνονται εκ του ασφαλούς. Ο κ. Τσίπρας έχει μια μικρή αμνησία γιατί αυτό που ισχύει μέχρι σήμερα είναι ότι σε σωματεία, ομοσπονδίες ακόμη και σε δήμους που είχε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ συμμάχησε και με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπήρχε, θα το λέγαμε πρώτοι εμείς».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών, σημειώνει πως αυτό «δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα μόνο των ευρωεκλογών ή και των εκλογών για την τοπική διοίκηση, αλλά εξαρτάται και από τις γενικότερες εξελίξεις και στην ΕΕ και στο ίδιο το πολιτικό σύστημα».

Όπως λέει «σήμερα, είναι φανερό ότι το ίδιο το αστικό σύστημα έχει σοβαρά προβλήματα σταθεροποίησης, γι’ αυτό και ξεπετάγονται το ένα μετά το άλλο διάφορα κόμματα, τα οποία φυσικά αποτελούνται από παλιά φθαρμένα υλικά και προσπαθούν να εφαρμόσουν την ίδια πολιτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...