ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bloomberg, ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Αλέξης Τσίπρας, Γερμανία, Ιδιωτικοποιήσεις, Μνημόνιο, Πρωτογενές Πλεόνασμα,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ελλάδα και Γερμανία κινούνται προς έναν συμβιβασμό» μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο κυβερνητικούς αξιωματούχους που συμμετέχουν στις συνομιλίες.
Η Γερμανία, υποστηρίζουν, δεν θα επιμείνει σε όλα τα δεδομένα του υπάρχοντος προγράμματος. Για όσο το πρόγραμμα παρατείνεται, η Γερμανία θα είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις σε ό,τι αφορά το ύψος του πλεονάσματος και τους όρους για να υπάρξει εκποίηση κρατικών περιουσιακών στοιχείων.
Από την πλευρά της, η Ελλάδα ετοιμάζεται να δεσμευθεί σε ένα πρωτογενές πλεόνασμα αρκεί αυτό να είναι μικρότερο του 4% του ΑΕΠ σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κυβέρνηση Τσίπρα μπορεί να είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί όσον αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις. Η προθυμία της Ελλάδας να διατηρήσει περισσότερα από 2/3 του μνημονίου δείχνει ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να παραμείνει στο πρόγραμμα εκτίμησαν δύο Γερμανοί αξιωματούχοι.
























































