ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αδειάζει τον Σαμαρά και ο Δημήτρης Σιούφας, για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την οποία συνυπέγραψε και ζητεί από την νέα ελληνική κυβέρνηση να μην διαπραγματευτεί με τους εταίρους μια καλύτερη για την χώρα συμφωνία!
Συγκεκριμένα , το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, με δήλωση του καυτηριάζει την απόφαση του ΕΛΚ, χαρακτηρίζοντας την «ατυχέστατη».
Ο κ. Σιούφας θεωρεί την ανακοίνωση του ΕΛΚ στο σημείο που αναφέρει ότι ”ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις”, απαράδεκτη, λέγοντας « Δηλαδή να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία», “μαλώνοντας” έτσι και τον Αντώνη Σαμαρά που ως γνωστόν συνυπέγραψε την απόφαση αυτή.
























































