ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει αρχίσει να τρολάρει άσχημα. Τώρα τα έβαλε με τον υπ. Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, με αφορμή τις αποφάσεις του για την αριστεία και τις αλλαγές που προωθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα, τον οποίο αποκαλεί εθνικοσοσιαλιστή.
Να θυμήσουμε ότι σε πρόσφατο άρθρο του είχε αποκαλέσει όλη την κυβέρνηση εθνικοσοσιαλιστική. Διαβάστε τι είπε:
«Ο πραγματικός αριστερός θέλει την αριστεία. Ο Μπαλτάς είναι εθνικοσοσιαλιστής, απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου… Είναι η νοοτροπία τους τέτοια ό,τι δεν καταλαβαίνουν το εξαφανίζουν, ζούμε μια υφέρπουσα δικτατορία», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Πάσχουμε από ελίτ, μάς λείπει η ξεχωριστή άρχουσα ομάδα… εκτός αν θέλουμε να βράζουμε μες στο ζουμί μας και να ικανοποιηθούμε με βλακώδεις φλυαρίες», σημείωσε.
«Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν κόστισα παρά μόνο τα ρούχα μου και τα τροφεία μου, δεν κόστισα μια δραχμή στους γονείς μου», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης σημείωσε: «Το κράτος άρχισε ήδη να μην πληρώνει θα φτάσουμε τέλη Μαρτίου, που το κράτος δεν θα μπορεί όντως να πληρώσει και ‘τότε θα γίνει το ‘έλα να δεις’», ενώ προειδοποίησε ότι «Οδεύουμε στην κατάσταση να μην πληρώσουμε τους δανειστές (…) μιλάμε για χρεοκοπία και για δραχμή, θα πρόκειται για ιστορική καταστροφή».
























































