ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Σοσιαλιστές, Σοφία Σακοράφα, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ιράν: Ο Πεζεσκιάν κήρυξε τον πόλεμο στο «Παρακράτος» των Φρουρών της Επανάστασης
«Σανδαλάκηδες» ακτιβιστές του Στολίσκου για τη Γάζα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη μετά από ισραηλινή αναχαίτιση - Ανακοίνωση ΥΠΕΞ
Το μανιφέστο του Αλέξη Τσίπρα για μεγάλη δημοκρατική παράταξη: Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά των τελευταίων 40 ετών στην Ελλάδα - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ανησυχούν για τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις που διατυπώνει αναφορικά με τη συμφωνία με τους εταίρους ο επικεφαλής της «Αριστερής Πλατφόρμας» και υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σύμφωνα με το SECRET, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, περισσότερο τους απασχολεί η στάση που θα κρατήσουν το επόμενο διάστημα ορισμένοι από τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους διαμορφώνουν αρνητικό κλίμα στην «πιάτσα».
Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους βουλευτές Αλέξη Μητρόπουλο, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, καθώς και την ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα. Βεβαίως αυτοί δεν είναι οι μόνοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θεωρούνται οι πιο “ανεξέλεγκτοι”. Οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αποτελέσουν καταλύτη εξελίξεων το επόμενο διάστημα.
























































