Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο “χώσιμο” Μιχελογιαννάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Kάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε

Άγριο “χώσιμο” Μιχελογιαννάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Kάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεσπάθωσε άγρια κατά της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα αποθεματικά των ταμείων και των ΟΤΑ.

«Είναι πραξικοπηματικές πράξεις που δεν συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα μας και τις αριστερές συνειδήσεις» είπε στο Ράδιο Κρήτη και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ούτε το επείγον ούτε το απρόβλεπτο» που να δικαιολογεί τη στάση της κυβέρνησης.

Ο Γ. Μιχελογιαννάκης, σύμφωνα με το Cretalive.gr, επέκρινε την κυβέρνηση για την στάση της λέγοντας πως θα μπορούσε «να φωνάξει την ΚΕΔΕ να εξηγήσει τι συμβαίνει και να πάνε συναινετικά! Όχι έτσι!». Υψώνοντας την κριτική του κατέληξε: «Στο τέλος θα γίνουμε καταντήσουμε Κομανέντσι!

Αυτά που κοροϊδεύαμε κανουμε;». Αναρωτήθηκε δε «ποια θα είναι η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το θέμα αυτό που έχει πει ότι δεν δέχεται ΠΝΠ».

Επιπλέον ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την έκπληξή του για την στάση ορισμένων υπουργών που λένε δημοσίως ότι διαφωνούν και υπογράφουν: «Είναι απλό. διαφωνείς, παραιτείσαι! τι είναι αυτά;».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...