Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απάντηση στους βλάκες που “απορούν” με τον Βελουχιώτη στο γραφείο του Σπίρτζη

Απάντηση στους βλάκες που “απορούν” με τον Βελουχιώτη στο γραφείο του Σπίρτζη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της σαμαρικής Δεξιάς έχουν πάθει… σοκ με τη φωτογραφία που ανάρτησε η Ραχήλ Μακρή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Χρήστο Σπίρτζη.

Και γιατί έχουν πάθει σοκ και γράφουν ασυναρτησίες; Διότι ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών έχει τοποθετήσει στο γραφείο του το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη.

Οι πανίβλακες ανιστόρητοι δημοσιογραφίσκοι γράφουν ειρωνικά σχόλια, όπως “τι δουλειά έχει πρώην ο ΠΑΣΟΚος με τον Βελουχιώτη στο κάδρο” και “με τη Ραχήλ, την πρώην δεξιά που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Λοιπόν, για να τελειώνει η πλάκα. Το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη, ανόητοι και απολίτικοι πανίβλακες, βρισκόταν σε όλες τις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο επί Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και στα χρόνια του Σημίτη.

Για την ακρίβεια, στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν πάντα τρία πορτρέτα υποχρεωτικά. Του εκάστοτε Προέδρου του Κινήματος, του Άρη Βελουχιώτη και του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Με αυτό τον τρόπο το κόμμα “δίδασκε” στα μέλη του ότι αποτελούσε “συμμαχία” των δημοκρατικών ΕΑΜικών και ΕΑΜογενών δυνάμων και του δημοκρατικού – βενιζελικού κέντρου.

Επίσης, για να μαθαίνουν οι πολιτικά αμόρφωτοι δημοσιογραφίσκοι της σαμαρικής Δεξιάς, η μεγαλύτερη οργάνωση βετεράνων αντιστασιακών ΕΑΜιτών τη δεκαετία του 1980, η ΠΟΑΕΑ, ήταν προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ, ενώ η μικρότερη ΠΕΑΕΑ στο ΚΚΕ.

Δηλαδή, ο ΕΑΜικός και ΕΑΜογενής κόσμος ήταν μοιρασμένος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Επίσης, πανίβλακες της σαμαρικής Δεξιάς, ο Μάρκος Βαφειάδης, Αρχηγός της Ομάδας Μεραρχιών του ΕΛΑΣ Μακεδονίας, ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΔΣΕ από τη δημιουργία του το 1946 και Πρωθυπουργός στην Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση από το Δεκέμβριο του 1947 ως τον Ιανουάριο του 1949, υπήρξε από το 1984 μέλος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος.

Αυτά, τα ολίγα, για όσους σαχλαμάρες αναρωτιόνται πώς ένας πρώην ΠΑΣΟΚος υπουργός του Τσίπρα έχει κρεμάσει το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη.

Πάμε τώρα στη Ραχήλ Μακρή, να το λύσουμε και αυτό το ζήτημα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ιδρύθηκαν ως δεξιό κόμμα. Από την αρχή πάμπολλοι προερχόμενοι από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ εντάχθηκαν στις τάξεις του και εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο του Καμμένου. Υπενθυμίζουμε ότι πρώην πασίγνωστοι ΠΑΣΟΚοι, όπως ο Γιάννης Δημαράς αλλά και ο Νότης Μαριάς, εκλέχτηκαν συνεργαζόμενοι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και διετέλεσαν βουλευτές τους.

Έτσι και η Ραχήλ Μακρή, που αυτοπροσδιορίζεται ως πατριώτισσα σοσιαλίστρια και δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό της στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είναι δεξιά η γυναίκα. Και επειδή δεν είναι δεξιά πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά τα γράψαμε γιατί η λάσπη και η βλακεία δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...