Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοτζιάς στον ΟΗΕ για συναντήσεις με Μπαν Κι Μουν και Μάθιου Νίμιτς

Ο Κοτζιάς στον ΟΗΕ για συναντήσεις με Μπαν Κι Μουν και Μάθιου Νίμιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και με τον ειδικό απεσταλμένο του για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς θα έχει την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Η συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Μάθιου Νίμιτς θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδος στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ.

Το τετ α τετ με τον Μπαν Κι Μουν έχει προγραμματιστεί για τις 17:30. Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στο μεσοδιάστημα προβλέπεται συνάντηση με τους Στάνλεϊ Μπέργκμαν και Ντέιβιντ Χάρις, πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της American Jewish Committee αντίστοιχα.

Επίσης, ο κ/ Κοτζιάς θα έχει συνάντηση στις 20:30 ώρα Ελλάδος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο.

Τέλος, ο υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στη δεξαμενή σκέψης Council on Foreign Relations με θέμα τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στις ΗΠΑ με συνάντηση που θα έχει στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με εκπροσώπους της Ομογένειας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...