Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατ. Ακριβοπούλου: Περικυκλωμένος ο Βαρουφάκης στα Εξάρχεια είπε: “Χτυπήστε με!”

Κατ. Ακριβοπούλου: Περικυκλωμένος ο Βαρουφάκης στα Εξάρχεια είπε: “Χτυπήστε με!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του, Δανάη Στράτου, προπηλακίστηκαν από αγέλη περιθωριακών στοιχείων που συχνάζουν στα Εξάρχεια και παριστάνουν τους “αντιεξουσιαστές”.

Για το περιστατικό σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση, εδώ: Προπηλακίστηκε ο Βαρουφάκης και η σύζυγός του από φρικιά στα Εξάρχεια

Με ανάρτησή της στο Facebook η Κατερίνα Ακριβοπούλου δίνει μια ρεαλιστική περιγραφή του επεισοδίου. Να σημειώσουμε ότι οι γνωστές “κότες” των Εξαρχείων μαζεύτηκαν τουλάχιστον 60 στον αριθμό για να προπηλακίσουν έναν άνθρωπο με τη γυναίκα του, που αν και υπουργός Οικονομικών δεν είχε αστυνομική συνοδεία.

Διότι είναι γνωστό ότι αυτά τα αληταριά, που έχουν καταστρέψει τα Εξάρχεια μετατρέποντάς τα σε γκέτο κάθε παρανομίας, δεν έχουν ούτε τον ανδρισμό ούτε το σθένος να αντιμετωπίσουν κάποιον στα ίσια. Εάν δεν μαζευτεί όλη η αγέλη, των ψυχοσυμπλεγματικών νεαρών, εκ των βορείων προαστίων οι περισσότεροι, που ζούνε την “Επανάσταση” σε ξένη γειτονιά, δεν έχουν το θάρρος να “πουλήσουν μαγκιά”.

Διαβάστε τι έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου:

Συνέβη απόψε στα Εξάρχεια: Ο Βαρουφάκης με τη γυναίκα του και μια φίλη τους έτρωγαν στην ταβέρνα της Βαλτετσίου, όπου συχναζουν χρόνια.

Κάποια στιγμή όρμησαν μέσα καμιά 10αρία εξαγριωμένοι νεαροί και άρχισαν τους προπηλακισμούς σε στύλ “τι δουλειά έχεις εσύ εδω ρε, εδώ είναι δική μας περιοχή” και τέτοια.

Ψύχραιμος ο Βαρουφάκης, τους έπιασε την κουβέντα και οι νεαροί αποχώρησαν απο την ταβέρνα, περιμενοντάς τους όμως έξω, όπου είχαν συγκεντρωθεί ήδη καμια 60αριά ακόμη.

Χωρις αστυνομική συνοδεία εννοείται, ο υπουργός και η γυναίκα του, κατευθύνθηκαν προς τη μηχανή τους, με τους συγκεντρωμένους να τους προπηλακίζουν ακόμη πιο έντονα.

Τότε ο Βαρουφάκης τους πλησιάζει και τους λέει: “Θέλετε να με χτυπήσετε, χτυπήστε με, καντε ο,τι θέλετε, αλλά ελάτε να μιλήσουμε πρώτα. Πείτε μου γιατί δεν με θέλετε στα Εξάρχεια, εγώ ζούσα εδω πολυ πριν απο σάς και εξακολουθω να συχναζω, γιατι τα αγαπάω”.

Στη μέση της Βαλτετσίου στήθηκε λοιπόν ένα τεραστιο πηγαδάκι μαζι τους, με μια συζήτηση που κράτησε πάνω απο μισή ώρα, ενώ είχε αρχίσει να μαζευεται και αλλος κόσμος, σχεδόν 200 ατομα! Στο τέλος του είπαν “καλά τα λές, αλλά στα Εξάρχεια να έρχεσαι όταν θα πάψεις να είσαι πολιτικός”! Γέλασε, πήρε τη Δανάη του και έφυγαν με τη μηχανή τους…

Οταν τον ρώτησα αν μετα απο αυτό σκοπέυει να ξαναδεί το θέμα της προστασίας, μου είπε το εξής: “Εισαι καλά; Σκέψου να είχα απόψε αστυνομικούς μαζί μου . Θα είχαν καεί τα Εξάρχεια. Τώρα είναι που δεν πρόκειται να δεχτώ αστυνομική συνοδεία”…

Αυτα συνέβησαν απόψε… Μια ιστορία αυστηρώς ακατάληπτη για κακομοίρηδες μικρόνοες, αξιοθρήνητους τύπους του μέσου όρου και φοβισμένες εθελόδουλες γραβάτες …

akrivopoulou

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Εξάρχεια: Ο ένας λήστευε γυναίκα κι ο άλλος προσπάθησε να τη βιάσει

Συγκλονισμένη φίλη του δολοφονημένου μουσικού στα Εξάρχεια: Μας είπαν ότι πήγε στην Αγγλία

Εξάρχεια: Αυτός είναι ο 50χρονος καλλιτέχνης που δολοφόνησε με σφυρί 48χρονος

Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: 48χρονος σκότωσε με σφυρί 50χρονο στο διαμέρισμα που τον φιλοξενούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...