Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρολάρισμα από Μιχελογιαννάκη – Έχει δει λείψανο να κάνει θαύμα! Έλεος!

Τρολάρισμα από Μιχελογιαννάκη – Έχει δει λείψανο να κάνει θαύμα! Έλεος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τερμάτισε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ και με αφορμή τη δήλωση του Νίκου Φίλη τη Δευτέρα το πρωί ότι το προσκύνημα των λειψάνων συνιστά “ειδωλολατρία”, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης είπε ότι ως γιατρός 20 χρόνια δηλώνει ότι “τη συμβολή των λειψάνων στη γιατρική την έχω δει”!

Πώς ακριβώς την έχει δει και που την έχει δει δεν μας είπε, αφού αποδείξεις φυσικά και δεν έχει, αλλά ο Μιχελογιαννάκης, που αν και δηλώνει σοσιαλιστής και αριστερός φλερτάρει με όλες τις δεισιδαιμονίες και τις προλήψεις (θυμάστε που είχε βρει αποδείξεις σατανισμού μέσα στη Βουλή;) για τα ψηφουλάκια του απλού κόσμου.

Ωστόσο, το καλύτερο, η τζιχαντιστική παράνοια Μιχελογιαννάκη βρήκε στήριξη από τον νεοφιλελεύθερο Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος μπερδεύοντας τα λείψανα των προγόνων με τα λείψανα των αγίων (είναι άλλο πράγμα νεοφιλελεύθερε η τιμή στα λείψανα των προγόνων και εντελώς άλλο να λατρεύεις ως θαυματουργές μούμιες και λείψανα αγίων, αλλά που να το καταλάβεις, ο διαφωτισμός σε… προσπέρασε, όσο κι αν παριστάνετε μέσα στο “άσυλο” του ΣΚΑΪ τους “διαφωτισμένους”), ο Πορτοσάλτε, λοιπόν, συμφώνησε με τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη.

Δεν είδαμε βεβαίως ποτέ τον Άρη Πορτοσάλτε να υπερασπίζεται τα λείψανα των προγόνων, στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων, που τα πετάνε στη θάλασσα… Γιατί τέτοια είναι η εθνική μας ανοησία. Τα λείψανα των ΗΡΩΩΝ μας προγόνων να γίνονται τροφή για σκυλιά και οι τάφοι των (αρχαίων) προγόνων μας να απαλλοτριώνονται για να γίνουν πολυκατοικίες και πάρκινγκ, αλλά έτσι κι αν κανείς “θίξει” την περιφερόμενη μούμια ενός Αγίου, εκεί να ξεσηκωθεί ο όχλος…

Και ύστερα κοροϊδεύουμε τους τζιχαντιστές, εμείς που προσκυνάμε μούμιες… Όχι εκατό χρόνια μνημόνια, και χίλια χρόνια μνημόνια λίγα μας είναι, με τέτοια μυαλά που κουβαλάμε…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Εδραιώνεται δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Σταθερά κάτω από το 30% η ΝΔ

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Μητσοτάκης: «Ληστές μπακάλικων» οι φοιτητές που κάνουν καταλήψεις – Σβίγκου: Συκοφαντίες και αυταρχισμός

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Μάχη για τη δεύτερη θέση – Μισή μονάδα πάνω το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...