Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βούλτεψη ξεχνά και απειλεί με μηνύσεις για το… χαρτί υγείας (βίντεο)

Η Βούλτεψη ξεχνά και απειλεί με μηνύσεις για το… χαρτί υγείας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μαινόμενη βγήκε χθες από την Επιτροπή για τις ΔΕΚΟ η Σοφία Βούλτεψη, όταν απείλησε με μηνύσεις για τις παλαιότερες δηλώσεις της για το… χαρτί υγείας.

Στο στόχαστρο της πρώην κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία είχε επικριθεί έντονα για τις δηλώσεις της αυτές βρέθηκαν οι Στάθης Λεουτσάκος και Νίκος Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το.. θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη με την κα Βούλτεψη να… αλλάζει χρώματα όταν, κατηγορώντας τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ για διορισμούς «ημετέρων» με αφορμή τον Θανάση Μπακαλέξη, ο οποίος τοποθετήθηκε επικεφαλής του ΟΓΑ όντας στο παρελθόν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Λεουτσάκος της απάντησε ότι «αυτά που λέτε έχουν τόση σχέση όσο και όσα λέγατε προεκλογικά ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας».

«Είστε απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχω πει. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη. Βρείτε την εκπομπή ακούστε την και θα διαπιστώσετε ότι δεν το έχω πει ποτέ αυτό που μου αποδίδετε. Είναι αποτέλεσμα τρολαρίσματος…» απάντησε η Σοφία Βούλτεψη.

Τη νύφη «πλήρωσε» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης ο οποίος επιχείρησε με παρέμβασή του να ηρεμήσει τα πνεύματα και σχολίασε ότι «ό,τι έχει πει κανείς είναι καταγεγραμμένο. Σημασία όμως δεν έχει το τσιτάτο. Το τι έχει πει κανείς, αλλά το ύφος. Το θέμα που συζητούμε ξεφεύγει του χαρτιού υγείας». Τότε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μαινόμενη σημείωσε ότι «μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα -δεν θέλω να πω ότι δεν έχει ανδρισμό- καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους. Θα καταφύγω στη δικαιοσύνη για συκοφάντηση ΑΝ ξαναειπωθεί. Ξέρετε εσείς από θέματα συκοφαντίας στην εφημερίδα σας».

Το tribune.gr απλά υπενθυμίζει τι ακριβώς είχε πει η Σοφία Βούλτεψη και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δ. Αυγέρη: Κάποιοι ετοιμάζουν ήδη κόμμα – Πώς να μείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ;

Γιάννης Λούλης: «Βαρίδια» οι Φίλης, Σκουρλέτης, Βίτσας – «Υπάρχει ένα άρρωστο κομμάτι» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να παραμεριστεί

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οι Βίτσας, Σκουρλέτης και Φίλης δεν νοιάζονται για τα προβλήματα των Ελλήνων και της Ελλάδας

Η ανύπαρκτη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα

Φίλης, Σκουρλέτης και Βίτσας «έθεσαν εαυτούς εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...