Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλο “κακό” για τον Ντινόπουλο ότι η Δούρου πήγε σχολείο στο Αρσάκειο!

Μεγάλο “κακό” για τον Ντινόπουλο ότι η Δούρου πήγε σχολείο στο Αρσάκειο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργύρης Ντινόπουλος, Ρένα Δούρου,

Θύμα “κακής πληροφόρησης” έπεσε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι η Ρένα Δούρου είχε διατελέσει σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Ρένα Δούρου, μόλις πληροφορήθηκε τι είχε πει, παρενέβη στην εκπομπή του Star, διαψεύδοντας τον κ. Ντινόπουλο, αποσαφηνίζοντας ότι:

«Εγώ δεν έχω υπάρξει σύμβουλος υπουργού, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές. Υπήρξα εργαζόμενη με μπλοκάκι στο ΤΕΒΕ στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων. Ήμουν από τα πρώτα θύματα του δημοσίου που έγινε ο πιο σκληρός εργοδότης και από τους επιχειρηματίες».

Και όντως αυτή είναι η αλήθεια. Ωστόσο, ο Αργύρης Ντινόπουλος αντί να παραδεχτεί το λάθος του, πέρασε σε έναν άκρατο λαϊκισμό, αποκαλώντας την «κυρία της αριστεράς του χαβιαριού», καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάει σχολείο στο Αρσάκειο Εκάλης.

Βεβαίως, για όσους έχουν πάει σχολείο στο Αρσάκειο, γνωρίζουν ότι δεν είναι ούτε το πιο ακριβό ιδιωτικό, ούτε είναι σχολείο “πλουσίων”. Ειδικά από το 1980 και μετά, μέχρι την αρχή της κρίσης, ήταν προσιτό και σε μαθητές που προέρχονταν από μεσοαστικές οικογένεις και σε ό,τι αφορά τη Ρένα Δούρου, περνούσε το πούλμαν από το σπίτι της στο Αιγάλεω, γεμάτο με πολλά άλλα παιδιά των δυτικών προαστίων που πήγαιναν στο Αρσάκειο.

Για τον κύριο Ντινόπουλο και τους “ομοϊδεάτες” του προφανώς, δικαίωμα στα ιδιωτικά σχολεία, στα κολέγια και στις σπουδές στο εξωτερικό έχουν μόνο οι μεγαλοαστοί φίλοι και συναγωνιστές του, τα παιδιά του λαού και της δημοκρατικής παράταξης ή είναι… πλέμπα που πρέπει να φοιτά σε τεχνικά λύκεια, ή στην καλύτερη περίπτωση να μένει εκεί στις γειτονιές της υποβάθμισης, για να ξέρει ο καθένας την τάξη και τη θέση του στην κοινωνία!

Είναι γνωστό ότι για την τάξη που εκπροσωπεί ο κ. Ντινόπουλος συνέβη μεγάλο “κακό” τη δεκαετία του 1980 που και οι υπόλοιποι μισοί Έλληνες βρήκαν θέση στον ήλιο… Κρίμα για τον συνάδελφο – δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο, διότι ενώ είναι ευφυής πολλές φορές επιχειρηματολογεί ως ανόητος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Ρ. Δούρου σε Μ. Σχοινά: Αποτυχημένο το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου

ΣΥΡΙΖΑ από Σπέτσες: Ανασυγκρότηση του κράτους για μια κοινωνία ισότητας και ευημερίας – Όλες οι εισηγήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι «σκιώδεις υπουργοί» του Στέφανου Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...