ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αισιοδοξία της Αθήνας για την πορεία των διαπραγματεύσεων δεν δικαιολογείται δήλωσε σήμερα στο Reuters ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.
Οπως είπε δεν αποκλείει τον κίνδυνο χρεοκοπίας (αφερεγγυότητας) για την Ελλάδα και οι πληροφορίες του από τους θεσμούς δεν συνάδουν με την αισιοδοξία που διατυπώνει η Αθήνα στις ανακοινώσεις της. Τίποτε δεν δείχνει ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία, πρόσθεσε.
Τόνισε ότι η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια της Αθήνας υπογραμμίζοντας ότι δεν αποκλείει κανένα σενάριο, ενώ συμπλήρωσε πως οι εικασίες για μια πολιτική λύση στο θέμα «δεν δικαιολογούνται».
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως η Ελλάδα πιθανώς θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση των G7 που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
























































