Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πετράκος: Απειλήσαμε ότι δεν θα πληρώσουμε και τώρα όλοι τρέχουν!

Πετράκος: Απειλήσαμε ότι δεν θα πληρώσουμε και τώρα όλοι τρέχουν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Ναι” σε συμφωνία με τους δανειστές, αλλά “όχι” σε οποιαδήποτε συμφωνία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του Θανάση Πετράκο.

Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” ο κ. Πετράκος ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Εργαζόμαστε να υπάρξει μια συμφωνία αμοιβαία επωφελής. Θέλουμε να υπάρξει συμφωνία γιατί αυτό συμφέρει όλες τις πλευρές αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι για οποιαδήποτε συμφωνία όπως τονίστηκε με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας η οποία θα βγάζει την χώρα από την κρίση, η οποία θα ανοίγει δρόμους για να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάκαμψη. Άρα ναι σε συμφωνία, όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία”.

Σε ό,τι αφορά τη δόση της 5ης Ιουνίου στο ΔΝΤ υποστήριξε ότι “μόνο με την απειλή της μη πληρωμής άρχισαν να τρέχουν όλοι”.

“Απ΄ό,τι είδατε μόνο με την απειλή της μη πληρωμής της δόσης της 5ης Ιουνίου άρχισαν να τρέχουν όλοι. Οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες να λένε στο ΔΝΤ ‘δεν τρέχει και τίποτε ρε παιδί μου. Μην το κάνετε θέμα’. Ενώ διάφορα παπαγαλάκια εγχώρια μιλούσαν ότι έρχεται η καταστροφή αν δεν πληρωθεί μία δόση, θα καταστραφεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη. Η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανακάμψει ή να μην ανακάμψει”, είπε ο κ. Πετράκος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης καλεί την Κομισιόν να πάρει θέση για τον 25ο μεσημβρινό και την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Ισραηλινός αξιωματούχος προειδοποιεί τον Τραμπ: Οι αεροπορικές επιδρομές από μόνες τους δεν θα ανατρέψουν τον Χαμενεΐ

Δημοσκόπηση GPO: Στο 24,5% η ΝΔ – Οι μισοί Έλληνες δεν «βγάζουν» το μήνα

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Λιβύη διαμήνυσε στον Ντμπεϊμπά: Το ανυπόστατο και παράνομο «”τουρκο-λιβυκό μνημόνιο” για τις θαλάσσιες ζώνες, είναι ένα αγκάθι που δηλητηριάζει τις σχέσεις και εμποδίζει επενδύσεις και συνεργασίες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...