ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοτική σύμβουλος στο δήμο Φυλής – Αχαρνών, η Σπυριδούλα Πατήλα είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει ξανά την ψήφο των συμπολιτών της και μάλλον θα την πάρει… δαγκωτή!
Γυναίκα δυναμική αλλά και άκρως θηλυκή έχει προκαλέσει πολλά ρίγη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες της.
Ωστόσο, μην ξεγελιέστε από την ξανθή εικόνα και τις φωτογραφίες που ακολουθούν… Η Σπυριδούλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα δυναµικός χαρακτήρας.
Τρανή απόδειξη, το αγαπηµένο της χόµπι, το ποδόσφαιρο, µε το οποίο ασχολείται και σε επαγγελµατικό επίπεδο, ως υπεύθυνη µάρκετινγκ της οµάδας του Αιγάλεω. Στην αγάπη της για τη στρογγυλή θεά συντέλεσαν και οι οικογενειακές της καταβολές, αφού η οικογένειά της είναι ιδιοκτήτρια της τοπικής οµάδας του Ζεφυρίου, όπου και µεγάλωσε.
Η ίδια είναι πρόεδρος και, απ’ ό,τι µαθαίνουµε, µόνο εύκολη λεία δεν αποτελεί για τους οµολόγους της των αντίπαλων οµάδων.























































