ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμησή του ότι Ευρωπαίοι εταίροι και οι διεθνείς πιστωτές μπλοφάρουν με το ενδεχόμενο ενός Grexit , εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο κ. Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC, ανάφερε ότι οι εταίροι και πιστωτές δεν θα αφήσουν τελικά την Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Πρόσθεσε δε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος δεν εξετάζει καν το ενδεχόμενο ενός Grexit.
Κανένας Ευρωπαίος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, απάντησε ο κ. Βαρουφάκης κληθείς να σχολιάσει εάν είναι πιθανή η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. “Δεν θεωρώ ότι κανένας λογικός Ευρωπαίος γραφειοκράτης ή πολιτικός θα επιλέξει αυτή την οδό”, απάντησε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να απαντήσει εάν η ΕΕ και το ΔΝΤ μπλοφάρουν, ο υπουργός Οικονομικών είπε: “Ελπίζω ναι”.
Τέλος για μια ακόμη φορά ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, ξεκαθάρισε ότι δεν θα προχωρήσει σε περικοπές συντάξεων.























































